Vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vloer en wilt u deze door professionals laten plaatsen? Dan zit u goed bij B&S interieur design.

Kom zeker eens langs in onze toonzaal en ontdek de verschillende mogelijkheden zoals natuursteenkorrel in 3 verschillende diktes en marmerkorrel in 2 diktes. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, kunt u bij ons bijkomend advies omtrent keuzemogelijkheden, plaatsing en onderhoud van uw korrelvloer inwinnen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om deze natuursteenkorrels tegen de muur als trapbekleding of als vloerplinten te laten plaatsen. Spreek er ons gerust over aan.

Uiteraard verzorgen wij ook graag de plaatsing van uw korrelvloer. Hiervoor doen wij beroep op ervaren vakmannen in onderaanneming. Naargelang de situatie zal de aanpak verschillen. Is er al een bestaande vloer? Dient deze verwijderd te worden? Gebruikt u vloerverwarming? Zijn er andere zaken die de plaatsing van uw korrelvloer bemoeilijken? Al deze en andere zaken kunt u uiteraard met ons bespreken tijdens uw bezoek aan onze showroom, maar wij brengen ook graag een bezoek ter plaatse om een inschatting te kunnen maken van de omstandigheden, zodat wij uw vloer zeer vakkundig kunnen laten leggen.

De professionele plaatsers waarmee we samenwerken, hebben voldoende kennis en ervaring om steeds een perfect afgewerkte vloer te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om een afspraak te maken.

Laminaat

Een laminaatvloer zorgt voor een warme, gezellige sfeer in huis. Met keuze uit verschillende plankgroottes, houtsoorten en texturen, vindt u hier beslist iets van uw gading. U kunt de aanleg van uw laminaatvloer zelf uitvoeren, maar uiteraard kunt u deze klus ook aan ons toevertrouwen.

Parket

Naast laminaat, heeft B&S interieur design voor u ook parket in de aanbieding. De authenticiteit en duurzaamheid van dit materiaal geven uw woonruimte een rustiek karakter en warme uitstraling. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden qua materiaal, prijs, installatie, onderhoud, enzovoort.

Steentapijt

Niet zo alledaags, maar daarom niet minder mooi. In elk interieurtype kan een vloer bestaande uit grind- of marmerkorrels gelegd worden. Steentapijt is een decoratieve vloerafwerking die op zowat elke ondergrond kan worden aangebracht: chape, natuursteen, tegelvloer ... en in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, vergt deze vloer weinig onderhoud. Steentapijt is bovendien erg geschikt bij vloerverwarming. Interesse of vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Nadura

Een duurzame en tijdloze vloer, dat is kort samengevat wat een Nadura-vloer is. Verkrijgbaar in diverse kleuren zoals crèmegrijs en antraciet; deze slijtbestendige vloeren passen in ieders interieur.

Lindura

Zeg niet zomaar houten vloer tegen een houten Lindura vloer. De toplagen van deze vloer zijn vervaardigd uit echt hout. Knoesten, poriën en houtscheuren zijn duidelijk zichtbaar, waardoor deze vloer een zéér authentiek karakter krijgt. Deze plankenvloer wordt op natuurlijke wijze geolied wat zorgt voor goede bescherming zonder een overvloed aan glans. In onze showroom vertellen wij u graag meer over deze houtenvloer en kunt u enkele toepassingen in detail bekijken.